Derrota inesperada en el 4rt parit de lliga de l'AE Prat al Sagnier, amb un marcador final de 1 a 2 a favor del Gavà. Amb un inici de temporada amb dos partits guanyats i un empat, la puntuació d'aquest partit ha fet baixar l'equip pratenc a la 7a posició en la classificació de Tercera Divisió. Durant la primera part l'equip pratenc ha dominat la pilota i ha tingut diverses oportunitats de gol, tot i que no han estat del tot clares. Ja a la segona part, el Gavà ha sabut aprofitar les oportunitats marcant 2 punts, i no ha estat fins al minut 84 que Uri Escabrós ha rematat una centrada des de la dreta, marcant el gol potablava. Continua així un inici de temporada en una 3a divisió força complicada, en que l'AE Prat treballarà per aconseguir posicionar-se entre els equips que opten a pujar a 2a.