L'Ajuntament del Prat ha aprovat de forma inicial les Ordenances Fiscals 2018 que preveuen un increment general de l'1% si bé es mantenen la majoria d'ajudes com la del 50% de l'IBI o l'exempció d'impostos per a noves activitats comercials entre d'altres. Ha estat amb l'únic vot favorable de l'equip de govern municipal format per Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i el PSC mentre que l'oposició que presentarà al·legacions s'ha abstingut. La part més encesa del ple municipal ha arribat a l'apartat de mocions on s'han presentat 3 de caire ben diferent sobre l'actuació policial d'aquest diumenge. Només ha prosperat la conjunta d'Iniciativa per Catalunya-Esquerra Unida i Alternativa, Se Puede, el PDeCAT i a la qual també s'hi ha adherit Esquerra Republicana. Al text es condemna aquestes agressions i s'exigeix la retirada dels agents de Policia Nacional i Guàrdia Civil.