Bon inici de temporada pel CB Prat a la LEB OR. Tot i la derrota a la tercera jornada a la pista del Breogan de Lugo, l'equip pratenc està donant sensacions positives després d'una pretemporada amb 8 victòries en 8 partits, proclamar-se campió de la Lliga Catalana i les dues primeres victòries en lliga. Els pratencs arrenquen aquesta 4a temporada a la categoria amb una plantilla totalment renovada i 2 objectius ben clars: millorar els registres de temporades passades a la LEB Or i crear un vincle ferm entre afició i ciutat. Els 8 partits guanyats a la pretemporada, entre ells la lliga catalana per tercer any consecutiu, han servit a la plantilla per començar amb bon ritme i agafar confiança com a equip. El CB Prat ha aconseguit les victòries en aquest inici de campionat davant l'Iberostar Palma a domicili i el Levitec Huesca al pavelló Joan Busquets i ha perdut a la pista del Breogan de Lugo.