L’A.E. Prat ha celebrat, un any més, la presentació dels equips base al municipal Sagnier. Una desfilada de conjunts que ha anat des dels més petits, els promesa fins als més grans, els juvenils. Una jornada on els joves han estat els protagonistes d’una festa en la que s’han reunit pares, mares i familiars que han omplert les graderies del Sagnier. Entre els objectius que es marca el club, destaca la formació per als més petits, tant esportivament com en l'àmbit personal. I per la part dels més grans es basa en la consolidació de categories i preparació en l’etapa amateur.L’Associació Esportiva Prat ha presentat els 26 equips que enguany conformen el futbol formatiu del club, el que representa més de 400 jugadors i jugadores. Aquesta temporada, 9 conjunts de futbol 7 des dels promesa fins als infantils i 4 de futbol 11.Tots els altres equips que abasten les categories dels cadets fins als juvenils els conformen conjunts de futbol 11. Un futbol base on enguany destaquen com equips de referència dels petits l'infantil A i dels més grans el juvenil A. La presentació d’equips marca l’inici d’una nova temporada per al futbol de formació de l’associació esportiva Prat.