El Pavelló Joan Busquets ha estat l’escenari de la presentació dels equips del Club Bàsquet Prat per aquesta nova temporada. Com cada any tot els equips del club desfilen sobre el parquet davant pares, mares, familiars i amics. Enguany l’entitat compte amb 250 jugadors repartits en els 26 equips des dels pre-minis fins al primer equip. Com a objectius, el club es planteja com a important la formació esportiva i personal dels jugadors dels equips de base, mentre que d’entre els conjunts sènior es tracta de mantenir categories. Entre les novetats més destacades d’enguany ha estat la renovació de l'equip de la categoria Sènior LEB degut a la desvinculació temporal del club amb "La Penya". L'acte ha finalitzat amb la descoberta de la bandera commemorativa del triomf del C.B. Prat a la lliga catalana LEB 2017-2018. Des del club es continua fomentant valors com la responsabilitat personal i el treball en equip per tal de formar a jugadors i jugadores de bàsquet. La presentació dels equips serveix per donar pas a la nova temporada.