L’Associació Esportiva Bàsquet Pratenc ha presentat els equips d’aquesta nova temporada. Els jugadors i jugadores han desfilat davant de l’afició que ha omplert la graderia del Pavelló Julio Méndez. Els conjunts que s’han presentat han estat des dels més petits, els de l'escola de bàsquet, passant pels equips federats, del cadet al sub 25, fins a arribar al sènior femení i masculí. Aquesta ha estat una jornada on els 110 jugadors que conformen el club repartits en 9 equips han estat els protagonistes. Alguns dels objectius que s’ha marcat el club és continuar la tasca amb el bàsquet formatiu creant més equips i intentar l'ascens de categoria per part del sènior masculí i femení. Per aquesta nova temporada el club té clar que cal treballar per mantenir els equips, fer-los crèixer i augmentar pas a pas el nivell de joc. A més, el club incorpora novetats i s'encarrega de coordinar la lliga de bàsquet de cap de setmana. El foment de l’esport i en concret del bàsquet són alguns dels aspectes que l’AE Bàsquet Pratenc vol seguir promovent al llarg d’aquesta temporada. Amb aquesta presentació l’AE Bàsquet Pratenc encara la temporada d’enguany amb ganes de seguir creixent.