Uns 1.100 atletes han participat a la 5ª edició de la Mitja Marató del Prat i la 5ª Cursa i Marxa Atlètica de 5 km. Els participants han completat el recorregut per les principals arteries de la ciutat com la Plaça de la Vila, el pont Nelson Mandela, el Parc Nou, el camí de la platja o l'Avinguda 11 de setembre, entre d'altres. Un nou recorregut que ha estat organitzat un cop més pel Pratenc Associació d'Atletisme i l'Ajuntament del Prat, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana d'Atletisme. El guanyador de la mitja ha estat Jose Manuel Vieito amb un temps d'1 hora, 12 minuts i 9 segons. La campiona dels 21 km,  Enka Viñas, ha arribat amb un temps d'1 hora, 29 minuts i 30 segons. Pel que fa a la distància de 5km en categoria masculina el campió ha estat Sergi Pablo, i en femenina Sara Benedí. De la marxa atlètica la primera classificada ha estat Tábata Cano i en categoria masculina Francesc Rodríguez.