La Sala d'actes de la Biblioteca Antonio Martín ha acollit una jornada de debat per fer balanç del Pla Delta, vint-i-tres anys després de la seva aprovació. I és que aquest acord entre els municipis de la zona del Delta del Llobregat, signat l'any 1994, van suposar un canvi fonamental per tota la zona. Moderat pel periodista Joan Carles Valero, el debat ha comptat amb la presència de Sergi Alegre, Regidor de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament del Prat, Martí Gullón, Coordinador de Programes d'Infraestructures de L'AMB i Pere Macias, President de la Fundació Cercle d'Infraestructures. Des del Consistori es destaca el valor d'aquest tipus de propostes per a veure en perspectiva les decisions preses i sobretot, per analitzar els errors de cara a poder donar-li solució i no repetir-los i s'ha valorat molt positivament el Pla Delta per al conjunt de la ciutadania pratenca. El debat s'emmarca en un cicle de xerrades a diferents poblacions del Baix Llobregat que es trasllada ara Gavà per debatre sobre la sostenibilitat del model econòmic dels municipis de la zona.