La CUP assegura que les eleccions del 21 de Desembre serviran per desplegar la república contra un govern espanyol que s'amaga darrera d'una constitució que ha qualificat hereva d'un pacte amb criminals franquistes.  Ho ha fet en un acte al Centre de Promoció Econòmica a la nostra ciutat. L'acte de campanya ha comptat amb la presència de la   Nuria Gibert, candidata número 10 per Barcelona, la també candidata  número 8 per Barcelona, Maria Rovira, l'ex secretari General de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachín, El Sociòleg Ramón Grosfoguel i dels també candidats per la CUP, els pratencs Pere Gelabert i Elena Idoate. El míting ha servit per exposar el programa del partit independentista, centrat en les polítiques socials, el feminisme i la lluita obrera. La formació anticapitalista aspira a ser un força clau al parlament per forçar la independència dins o fora d'un eventual govern.