La Fira Avícola de la Raça Prat ha estrenat nou emplaçament: la Granja de la Ricarda. És el primer acte de ciutat que s'organitza en aquest espai des de la seva rehabilitació l'any 2010. Amb aquest teló de fons, el protagonista de la mostra: el pollastre potablava és en un entorn molt més proper al seu hàbitat natural que és l'aire lliure. Un espai molt més ampli que a partir d'ara serà l'habitual de la fira avícola. La Ricarda tanmateix acollirà més usos que caldrà definir en els propers mesos.De moment, aquest nou emplaçament acull també en el marc de la fira, la Mostra d'Entitats on el teixit associatiu de la ciutat fa un petit tast de totes les activitats que organitzen al llarg de l'any. L'altra gran novetat d'aquesta mostra és la primera Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat. Un aparador que pretén donar a conèixer les diverses iniciatives empresarials alternatives que hi ha al territori. Completa el menú de la Fira, el Pavelló Gastronòmic amb el Fira Tapa que ofereixen diversos establiments del municipi i on es pot tastar el recentment guardonat per la revista Cuina: el plat favorit dels catalans 2017 que és el potablava. La primera jornada de la Fira Avícola de la Raça Prat ha arrencat amb la Chicken's Run i l'actuació dels Diables del Prat on tampoc ho podia faltar el Pollo.