Ja s'han lliurat els tradicionals premis als millors exemplars de pollastres, gallines i galls en la 44a edició de la Fira Avícola. El Consistori ha destacat els reptes aconseguits any rere any i ha convidat a sumar esforços per a seguir avançant en la promoció  i la defensa del territori i la pagesia. I és que la Fira Avícola és una plataforma per posar el focus en la importància de tradició pagesa i la gastronomía local a través dels productes de proximitat, però també és un eix de la promoció del comerç local i el teixit associatiu de la nostra ciutat. El Premi a millor Gall de la Raça Prat ha estat per Valentina Guisado, de Cal Mià, qui també ha obtingut el Premi a Millor Gallina d'aquesta edició. El guardó a millor capó ha estat per Manuel Torres, cap d'explotació de la Granja torres, qui també ha obtingut el premi a millor exemplar criat sota reglament IGP. Per la seva banda, Antoni Escuïn ha estat guardonat amb el Millor exemplar de raça blanca. L'acte també ha servit per fer un reconeixement a la tasca dels criadors i criadores de la raça prat, així com a les millors paneres.  Enguany, el Premi Josep Oliva a la cultura i la tradició pageses ha estat per a les Agrupacions de Defensa Vegetal ADV Horta del Baix Llobregat i ADV Fruita del Baix Llobregat per la seva tasca d'assessorament a la pagesia i la innovació en el control de plagues i l'aplicació de bones pràctiques agràries. L'acte ha comptat amb una conferència de la periodista especialitzada en cuina i alimentació Tana Collados, que ha posat de relleu el paper cada cop més protagonista del producte del parc agrari i la qualitat del potablava.Uns premis que reconeixen el valor del territori i de la tradició pagesa que posa de relleu la qualitat dels productes locals.