Fins el proper 11 de febrer es pot visitar el projecte guanyador de l'UNZIP Arts Visuals 2017 en la modalitat projecte deslocalitzat. Es tracta de "2 MINUTS I 231 PASSOS" que és l'espai físic i temporal que separa el centre d'art Torre Muntades i el taller de l'artista local Rodolfo Valero. A la primera d'aquestes tres invasions han participat els artistes Mariano Ríos i Francisco Gómez, així com la HALFHOUSE ART PROJECT BARCELONA que, precisament combina en un mateix espai, la funció pròpia d'una casa o llar amb la de centre cultural. Aquest és tan sols un dels projecte de les cinc modalitats de la convocatòria d'arts visuals de l'any passat que coordina l'UNZIP. Un altre dels projectes guanyadors de la beca d'UNZIP de l'any passat i que també s'ha presentat és el documental FUTBOL SIN PORTERÍAS en l'àmbit d'ART i EDUCACIÓ. Es tracta d'un projecte realitzat amb alumnat de l'Escola d'Arts del Prat on Miriam C Cabeza i Mercedes Mangrané fan una reflexió al voltant dels mites associats als valors esportius, i en concret, al futbol. Precisament el teló de fons d'aquesta presentació ha estat un espai ben singular com és la PENYA BARCELONISTA POTABLAVA