La furgo-restaurant d'en Fèlix batejada amb el nom de "Renard" ens ha transportat a la cort dels animals, en una faula on la guineu protagonista planeja arrabassar-li el tron al lleó, al qual han proclamat rei. Aquesta ha estat la història adaptada de "Renard o el Llibre de les Bèsties" de Ramón Llull representada al Teatre Modern per la companyia "Teatre Obligatori". Una comèdia musical per a tots els públics, plena d'humor, ball i fins i tot música en directe. Aquest espectacle és el projecte guanyador del concurs d'adaptació teatral per a públic infantil de "El llibre de les bèsties" de Ramon Llull i també ha estat guardonat amb el premi Butaca al Millor espectacle per a tots els públics 2018. "Renard" ha estat la darrera proposta de la temporada anterior que a la vegada ha servit per a iniciar la nova temporada d'arts escèniques del Prat que s'ha commemorat amb un photocall aixecat a la Plaça de la Vila. Lleopards, elefants, bous i algun humà protagonistes de "Renard o el Llibre de les Bèsties" han apropat als més petits l'art d'explicar faules durant aquesta primera jornada de la nova temporada.