La segona volta de segona catalana ha començat amb un derbi pratenc que ha generat gran expectació per part de les dues aficions. L'Atlètic Prat Delta s'ha enfrontat al Julio Méndez a l'Associació Esportiva Prat B, en un partit que ha acabat amb empat a 1 gol al marcador. Repartiment de punts per ambdós equips que no suposa una gran avantatge pels d'Iban Tey ni per la banda dels de Carlos Rodriguez els segueixen ocupant les darreres posicions. Un partit marcat per les expulsions a la banda de l'Atlètic i la polèmica arbitral. Un derbi que ha començat amb un Atlètic Prat que ha dominat més la primera part i fuit d'això s'ha avançat en el marcador amb el gol de Robert Vigara. No ha estat fins a la segona part quan els visitants han reaccionat després de quedar-se l'Atlètic amb dos jugadors menys i després sense el tècnic també expulsió. Finalment, David Olid per part del Prat B ha aconseguit el gol de l'empat definitiu en els darrers instants del partit.