Centenars d’atletes s’han reunit al Parc Nou per participar als Jocs Esportius Escolars de Cross Locals i Comarcals que organitza el Pratenc Associació d’Atletisme. Els participants han competit en recorreguts que han anat des dels 600 als 2400 metres de distància. A aquesta competició de la modalitat d’atletisme, caracteritzada per practicar-se a zones naturals, han participat corredors de diferents escoles i clubs del municipi i de tota la comarca distribuïts en diverses categories, des dels d'educació infantil fins als juvenils. La jornada d’enguany ha comptat amb la participació de Càrites a través de la d'una volta solidària que ha aplegat a totes les categories participants, en benefici del projecte de suport maternoinfantil. Un any més, l’edició ha estat tot un èxit de participació i un referent a l’hora de conscienciar del benefici de la pràctica esportiva i de transmetre valors com la solidaritat.