El Parc Nou ha tornat a ser l’escenari de la Duatló Ciutat del Prat, una prova que combina dues disciplines, l'atletisme i el ciclisme, i que enguany també ha estat el 10è Campionat de Catalunya oficial per equips. Aquesta Duatló que organitza el Club Prat Triatló 1994, és l’únic a Catalunya i un dels pocs a Espanya que es realitza amb aquesta modalitat per equips. Més d'un miler d'atletes han participat en aquesta edició, on la pluja i el vent han estat presents durant tota la jornada. Com en els últims anys s'han realitzat dues modalitats, la prova Open al matí, dirigida a equips no federats i a equips mixtes i més d'un equip per club; i la prova Elit a la tarda on s'ha competit directament pel Campionat de Catalunya oficial per equips i on només hi ha pogut participar un equip per club en categoria masculina i femenina. Aquesta Duatló es tracta d'una modalitat de curta durada o Sprint consistent en 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres  de bicicleta i 2 quilometres i mig més de cursa a peu. Pel que fa a la competició clarament esportiva, el club potablava ha repetit les posicions de l'anterior Duatló de la ciutat. L'equip masculí ha mantingut la 2a posició a la categoria mentre que l'equip femení s'ha quedat a un punt del podi. Aquesta competició és alhora una prova prèvia per preparar la Triatló Ciutat del Prat que es realitzarà cap a l'abril.