La Capsa ha acollit la projecció de la final d'Operación Triunfo, aquest dilluns, on ha participat, com a finalista, el cantant pratenc Alfred García. Prop de 200 persones s'han donat cita a l'equipament per seguir i animar al pratenc en la final del popular concurs televisiu. Han estat familiars, amics i amigues, cantants del Prat i, en definitiva, pratencs i pratenques que han gaudit dels darrers instants de l'Alfred al programa.  Una última gala del concurs on el pratenc ha interpretat DON'T STOP DE MUSIC, de Rihanna i versionada per Jamie Cullum, que ha cantat amb el seu trombó. Després de les cançons finalistes s'han anunciat els dos concursants que no passaven a la fase final. Finalment l'Alfred ha acabat quart classificat per davant d'Ana Guerra. La guanyadora del programa ha estat Amaia per davant d'Aitana que ha estat segona classificada i Miriam, tercera. L'Alfred s'ha quedat a les portes del podi d'Operación Triunfo, però, recordem, que el pratenc ha estat escollit, juntament amb la seva companya Amaia, per representar a Ràdio Televisió Espanyola a la propera edició d'Eurovisió amb la peca TU CANCIÓN.