L'AE Prat arriba a la 24a jornada com a tercer classificat amb 41 punts amb un bon inici de segona volta obtenint 3 victòries en els darrers 4 partits. L'equip potablava encapçala les primeres posicions de la taula situant-se a tan sols 3 punts de l'Hospitalet que es troba en segon lloc dins la classificació. Després d'una primera volta amb 9 victòries, 4 derrotes i 6 empats, el conjunt dirigit per Pedro Dólera té com a objectiu per aquesta segona volta assegurar-se una plaça a la zona de promoció d’ascens, guanyant partit a partit i obtenint un bon balanç de punts. En la 24a jornada de lliga a tercera l'AE Prat ha caigut per 0 a 1 al Sagnier contra un rival directe, l'Europa. Aquesta derrota ha permès a l'equip gracienc empatar a punts amb el conjunt potablava que es disputa una plaça a la zona dels play-offs.