Els animals de companyia han centrat part del debat del ple municipal de l'Ajuntament del Prat. Ha estat a través de dues mocions que han quedat tombades per part de l'equip de govern municipal: d'una banda la que ha presentat el Partit Popular que proposava estudiar la viabilitat de construir una gossera i residència canina municipal i de l'altra Se Puede El Prat presentava un text on demana crear una protectora d'animals. Entre els arguments que ha esgrimit l'equip de govern municipal per votar-hi en contra destaquen l'alt cost que suposaria respecte a l'actual servei externalitzat amb una empresa a Olesa de Bonesvalls. L'altre gruix del debat es va produir a l'apartat de precs i preguntes on s'ha parlat d'enllumenat. El PP ha recuperat una vella reclamació: l'ampliació de la plantilla de la Policia Local.