Alfred Garcia, viu la primera setmana fora del programa Operación Triunfo. El pratenc ha visitat el Prat Ràdio i ha estat entrevistat al magazín matinal Planeta Prat. El cantant, quart classificat a la final del popular concurs televisiu, ha fet repàs del que ha significat el seu pas pel programa de Televisió Espanyola i la repercussió que ha tingut. Una experiència de més de tres mesos tancat a l'Acadèmia, sense notícies de l'exterior, aprenent i evolucionant com a cantant. El pratenc parla de les relacions d'amistats i companyonia que ha tret d'aquesta etapa. Un dels aspectes més importants que s'endú el pratenc d'aquest programa ha estat ser l'escollit, juntament amb la seva companya Amaia, per representar a Ràdio Televisió Espanyola en la propera edició d'Eurovisió amb TU CANCION. Alfred ha estat un embaixador del Prat i la cultura pratenca dins del concurs. El potablava ha deixat clar l'important que és el Prat en la seva vida personal i artística. A banda de concedir una de les primeres entrevistes fora d'OT, el pratenc ha rebut el reconeixement de la ciutat en una recepció oficial per part de l'Ajuntament al saló de plens del consistori on l'alcalde, Lluís Tejedor, ha agraït al cantant les bones paraules que sempre ha tingut cap al PRat. Alfred García ha signat el llibre d'honor del Prat i ha rebut l'obsequi per part del consistori de les figures dels gegants de la ciutat, el Pere i la Paulina. Un cop acabada la recepció oficial, el pratenc, ha agraït el suport dels que s'han acostat a l'Ajuntament.