El carnaval de la Peresa ha acabat. ho ha fet aquest dimecres de cendra on la ciutadania ha acomiadat una de les festes favorites al Prat. Una enterrament que arrenca als Jardins de la Pau, rebatejats com Plaça de la Peresa. Allà les Autoritats del Carnaval han recollit les restes del difunt rei Carnestoltes i han iniciat la processó amb els i les ploraneres. La ciutadania ha esperat l'arribada del taüt mentre degustaven les sardines cuinades per la Casa de Aragón a la Plaça de la Vila. Allà els més menuts han gaudit de la música de Los Trobaluchos del Frac. Un concert que ha amenitzat l'espera fins l'arribada de la processó a la Plaça de la Vila. Allà les Autoritats del Carnaval s'han disposat a llegir el testament del difunt Carnestoltes. Enguany però, la peresa ha pogut amb ell, i no ha escrit les seves últimes voluntats. Afortunadament les autoritats del Carnaval tenien preparat un text per si de cas. Amb el fi del regnat d'en Carnestoltes, la processó ha dut el taüt fins la plaça de l'església, on les restes del difunt han estat cremades a una gran foguera. Amb el foc, la música i la pirotècnia dels Diables del Prat s'ha posat punt i final al Carnaval més Mandrós i que dóna pas a la Quaresma.