L'auditori de l'Escola Municipal de Música ha estat l'escenari de la presentació del nou projecte d'arts en viu a la ciutat. Una iniciativa que té com a objectiu agrupar diferents disciplines culturals per crear noves sinèrgies de treball conjunt. D'aquesta manera, teatre, dansa i música compartiran recursos i infraestructures. Aquest nou pla de treball redefineix els espais que actualment són l'escenari de les arts en viu a la nostra ciutat. Fins ara, cada disciplina es desenvolupava en un equipament diferent. Ara les línies que separen les diferents arts es desdibuixen i es fomentarà l'entrecreuament de totes les expressions artístiques. En aquest sentit, una de les peces clau serà el nou ús que es farà de l'Escola Municipal de Música, que en futur integrarà també altres arts i permetrà a l'alumnat escollir noves vessants formatives en aquest àmbit. El projecte sorgeix després de diverses reunions de treball amb entitats i associacions del món de la cultura amb el Consistori i començarà a desplegar-se de forma paulatina.  El nou pla d'Arts Escèniques es comença a posar en marxa ara i s'espera que d'aquí a 5 anys sigui ja un projecte consolidat, que integri els diferents equipaments municipals dedicats a la cultura i amb una forta presència del Teatre Artesà.