El millor bàsquet cadet ha tornat al pavelló Joan Busquets amb la novena edició del Torneig KDET Lisant que organitza el CB Prat i que s'ha tornat a celebrar aprofitant les vacances de Setmana Santa. Una cita que s'ha convertit en tot un clàssic per aquestes dates al Prat. Enguany s'ha ampliat a tres dies de competició i a més equips, a banda dels 5 conjunts cadets, 3 de masculins i 2 femenins, del club pratenc, també han participat fins a 15 equips més prodecents de diferents punts de Catalunya i, com a les darreres edicions, la representació asturiana del CB Nàvia. El torneig ha estat dividit en 5 grups on s'ha fet un quadrangular en cadascun d'ells. En total han participat 20 equips, com el Sant Andreu de la Barca, l'Hospitalet, el Tarragona, Viladecans, Maristes de Rubí o el Joventut de Badolona femení, el que ha representat més de 200 jugadors i jugadores.