El Club Esportiu Triplay Llobregat ha organitzat un Duatló infantil, de caràcter no competitiu, al Parc Nou. Una trobada, marcada per la pluja, on han arribat a participar 150 infants de 15 clubs vinguts de diferents punts de Catalunya. Cal dir que aquest duatló infantil ha estat la primera competició que ha organitzat aquesta entitat esportiva del Prat. El Club Esportiu Triplay Llobregat, que va néixer a l'any 2016 de la mà d'un grup d'amics triatletes amb la finalitat de fer més accessible aquest esport i fomentar la seva practica entre els infants amb l’Escola de triatló Triplay, ha fet la seva primera posada en escena amb aquest duatló solidari, ja que cada participant ha pogut fer un donatiu per la campanya "paralosvalientes" de la Fundació Hospital Sant Joan de Deu. Una prova que ha estat dividida en diferents categories, des de pre benjamí fins a infantil. En aquesta competició, els i les participants han  realitzat una primera cursa a peu, seguit de dues voltes amb bicicleta i finalitzant novament el recorregut a peu. Cal dir que aquest és el primer duatló que s'ha celebrat al nostre municipi.