Els castellers del Prat estan protagonitzant el millor inici de temporada de la colla. Els potablava han estrenat les places del Prat amb la Diada de Sant Jordi celebrada per la festa major del barri pratenc i ho ha fet fent un nou complet aquest curs, una nova actuació amb tots els castells descarregats.   Els Castellers del Prat han actuat acompanyats pels Mastossers de Molins de Rei i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Els pratencs han descarregats amb èxit el 4de6, una nova torre de 6 en segona ronda i un 3de6 molt encarat a ser el futur 3de7 de la colla. Els castellers han acabat l'actuació amb una ronda extra on han descarregat, per sisena vegada, el pd5. La Diada s'ha completat amb un pd4 d'entrada i un de sortida. Per la seva banda, els Matossers de Molins de Rei també han fet una diada completa descarregant el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb l'agulla. I el CArallots de Sant Vicenç ha fet castells de 7 amb el 3 i 4 de 7, emntre que el 4de7 amb agulla els hi ha quedat amb intent. També han acabat l'actuació amb el pd5. Una Diada especial sempre pels Castellers del Prat que enceten amb molta força el calendari d'actuacions a casa amb reptes ambiciosos per aquesta temporada. La colla es prepara ara per a les properes cites pratenques, la 22a edició del Pratifolk i la Festa Major del barri de Llevant.