La plaça de la Vila ha estat l'escenari on s'ha representat l'obra teatral "La vie en rose" de la Companyia Mar Gómez. Un espectacle de dansa que barreja el teatre gestual, la dansa i el clown per mostrar-nos la sorprenent història d’una parella que, arribats a la cúspide de l’èxit, descendeix fins al més clamorós dels fracassos. La peça busca treure als assistents aquell somriure una mica malvat i inofensiu, que tots portem a dins.  La companyia porta prop de 10 anys vinculada a la ciutat i al Teatre Modern, on habitualment estrenen les seves obres i en el que són companyia resident. A més, també està vinculada al teixit educatiu de la ciutat amb el programa educatiu Jugant amb la Dansa. Aquest és el primer espectacle del programa municipal Maig en Dansa que, amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de la Dansa, vol omplir els carrers de la ciutat de diferents estils de ball durant unes setmanes.