La temporada del CB Prat a la LEB Or està sent històrica. Després d'una gran lliga regular, on l'equip ha estat sub campió, només superat pel Breogán de Lugo, els pratencs afronten ara uns Playoff d'ascens a l'ACB històrics al club, al bàsquet i esport pratenc. Gràcies a la segona posició assolida a la fase regular, el CB Prat, esta gaudint de l'avantatge de tenir el factor pista a favor en totes les eliminatòries del playoff. Una temporada que, esportivament parlant, està superant totes les expectatives creades des de l'inici. Però també ha representat una victòria a nivell social per l'equip i el club, fent més forts els vincles entre el primer equip i la resta del club, comunió amb l'afició, arrossegant més públic a les graderies o acostant més l'equip a la ciutat. El CB Prat ha començat a disputar el playoff d'ascens a l'ACB, la màxima categoria del bàsquet nacional, amb la sèrie de quarts de final davant el Club Baloncesto Ciudad de Valladolid.