La Cursa Delta Prat ha arribat al 19a edició amb novetats. Per primera vegada, a la clàssica prova de 10km se li ha afegit una distància més curta de 5km en el mateix recorregut. Enguany han estat més d'un miler de persones les que no s'han volgut perdre una cita que ja és tot un clàssic en les proves esportives de la ciutat. El recorregut ha estat el mateix que ja es va estrenar l'any passat, un circuit de 5km modificat per les obres que s'estan fent al llarg de l'Avinguda Verge de Montserrat. Tot i la pluja que ha eft acte de presància al tram final de la cursa de 10km, totes les proves s'han pogut realitzar amb normalitat. En la distància de 10km el guanyuador ha estat Xavier Areny amb un temps de 32 minuts i 35 segons per davant de Manuel Tornero i l'atleta del Pratenc AA Antonio Godoy. Pel que fa a la categoria femenina, el podi ha estat per Marta Castroviejo amb un temps de 36 minuts i 11 segons, Tolanda Riera i Ruth Guillem. Una Cursa Delta Prat que no hauria estat possible sense la col·laboració de prop de 100 voluntaris i voluntàries. Com a les darreres edicions els més petits també han tingut el seu protagonisme amb les curses infantils amb distàncies de 400, 1000 i 1400 metres. Una matinal que ha servit per gaudir de l'esport en familia.