Prat Actiu ha celebrat el seu desè aniversari organitzant una festa al parc del Riu. La celebració anomenada Actiu Day ha constat de diverses activitats i tallers per a infants i adults. La festa ha començat amb una cursa d’obstacles anomenada “Infernal running” on han participat diferents categories d’edats i nivells de preparació física. Una carrera, que a més, ha estat amenitzada per actuacions com la del grup de batucada "Atabalats". 10 anys que també s’han commemorat amb altres activitats esportives com zumba, un torneig de futbol, una pista de volley i un rocòdrom, a més de les tradicionals activitats organitzades pel Prat Actiu. La celebració també ha inclòs espectacles de dansa de la mà del grup Eternal Dance District i diversos concerts de música d'entre els quals, l'actuació de los Bohemios Autorizados ha posat el toc de fi de festa. Animació i activitats lúdiques que han fet gaudir tant a petits com a grans d’una jornada a l’aire lliure. L'Actiu Day ha servit per fer balanç d'aquests 10 anys del Prat Actiu, dels quals la valoració ha estat molt positiva. L'educació, el lleure i l'esport han emmarcat aquesta jornada festiva per celebrar el 10è aniversari del Prat Actiu.