Durant tot el cap de setmana, la platja del Prat ha acollit el Campionat de Catalunya de Patí a Vela Júnior. Els nois i noies de les categories infantil, junior i open han navegat per les aigües costaneres del nostre municipi amb determinació i il·lusió de poder demostrar les seves habilitats amb el també anomenat Patí Català El Centre Municipal de Vela del Prat ha estat la seu d'aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Vela amb el suport del Club Marítim Prat, i que compta també amb la col·laboració de l'Associació Internacional de Patí a Vela (el ADIPAV). Des del Club Marítim Prat han participat 8 joves en les categories infantil i juvenil i que s'estan iniciant en el món competitiu de les regates Jan Lázaro, Jan Tarongí i Mar Vilardell han estat els guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya de Patí a Vela Junior 2018. Des del Club Marítim Prat, Julia Sagarra ha quedat 8a en el campionat, segona de la categoria Juvenil i 3a femenina; i Jan Mateos s'ha classificat 3r en la categoria juvenil i 9è en la general.