El Pavelló del Julio Méndez ha acollit la semifinal de la Final Four del Campionat de Barcelona Sènior Territorial. El primer equip masculí de l'AE Bàsquet Pratenc ha perdut 50 a 83 davant el Montgat B.  El conjunt pratenc no ha tingut un bon inici de partit tot i que al principi del tercer quart ha aconseguit igualar el marcador. El desencert de cara a cistella dels d'Albert Valldosera ha estat un handicap per l'equip i ha provocat que estiguessin tot l'enfrontament a remolc.  Malgrat la derrota i el quart lloc aconseguit en aquesta Final Four, l'equip ha signat una gran temporada, superant totes les expectatives creades des d'un principi amb el títol de lliga i l'ascens a tercera catalana. Una vegada tancada la temporada, l'equip ja té la vista posada en el proper curs i es marca com a repte prioritari mantenir-se a la categoria.