Reobert el carril per a vianants i ciclistes del pont sobre el riu, a la C31, i que connecta els nuclis urbans del Prat i l'Hospitalet. El nou vial s'ha eixamplat fins els 3 metres i permet el creuament de forma totalment segura a banda i banda del Llobregat. Fins ara aquest pas només tenia un metre i dificultava la circulació per aquest punt. Les persones usuàries d'aquest carril valoren molt positivament les millores realitzades i l'augment de seguretat que representa. La majoria el fan servir per acudir als espais naturals del Delta.A més, el projecte de la Generalitat que compta amb una inversió de 400MIL euros inclou una nova barana, nous embornals i rampes de connexió amb els camins de la llera, amb un pendent màxim del 6%. Aquestes obres de millora són una de les velles reivindicacions del nostre municipi. Aquesta és només una de les actuacions que es duen a terme en l'àmbit de la mobilitat a la nostra ciutat. L'AMB ha aprovat una línia de subvencions per un valor d'1,9 milions d'euros a 15 ajuntaments de l'entorn metropolità pel desenvolupament de bicicarrers. De fet, El Prat rebrà uns 58MIL euros per l'adequació d'aquestes vies. Els últims bicicarrers que s'han posat en marxa són els del 2014 per connectar el nucli urbà de la ciutat amb els polígons industrials de la Zona d'Activitats Logístiques, la ZAL- Prat, i el Parc de Negocis Mas Blau. Ara a més es connectaran aquests carrils amb les víes ciclistes de Barcelona, interconnectant de forma més directe les dues ciutats. Tot plegat es fa per potenciar alternatives al transport privat que passa per  incorporar la bicicleta. Amb aquestes noves víes es podrà atraure més gent a la nostra ciutat.Les obres del pont van començar el passat mes de desembre i no ha afectat en el trànsit diari en aquest punt de l'autovia de Castelldefels.