El Prat ha acollit una jornada de Walking Futbol al camp del futbol del Municipal Sagnier. A la jornada, promoguda per l'Associació Walking Futbol de Catalunya i el departament d'esports de l'Ajuntament del PRat, ha comptat amb la participació de les tres entitats de futbol de la ciutat, l'AE Prat, l'Atlètic Prat Delta i el Terlenka, a més de pratencs i pratenques que han volgut descobrir aquest nou esport i l'equip de veterans del FC Barcelona.  El Walking Futbol és un nou esport que sorgeix del futbol amb particularitats concretes, com que està prohibit còrrer, s'ha de jugar caminant, es juga en un camp més reduït, els equips poden ser mixtes i de totes les edats. El Walking Futbol té el seu orígen al Regne Unit on hi ha més de 140 MIL llicències, jugadors i jugadores que el practiquen.  Aquesta nova modalitat del futbol, més lenta, però més inclusiva on en el mateix equip hi poden participar gent gran i infants i on també s'iguala els homes a les dones.