El CB PRat s'ha despertat del somni d'aquesta temporada de la manera més cruel. El conjunt pratenc ha quedat eliminat del playoff d'ascens a ACB després de perdre en el desempat de les semifinals contra Melilla per un punt de desavantatge. Un darrer punt de la sèrie molt igualat on els pratencs han anat per davant en marcador 39 dels 40 minuts del partit. La victòria melillenca s'ha decidit en els darrers segons, a les últimes possessions, de fet el Prat ha arribat a tenir tres possessions per guanyar.  El Joan Busquets que ha vibrat, que ha presentat la seva millor imatge amb prop d'un miler d'aficionats, s'ha quedat amb les ganes de celebrar un pas històric per la final. L'afició pratenca ha volgut acompanyar l'equip en el seu darrer dia del curs i l'equip ha volgut agraïr l'estima dels seguidors.