SEUR inaugura una nova nau de més de 8700 metres quadrats a la Zal II. Amb la posada en marxa d'aquestes instal·lacions, la companyia de transport urgent escull la nostra ciutat com a centre d'operacions per la zona de Barcelona i els seu entorn metropolità. La nau compta amb 33 molls hidràulics i capacitat per descarregar camions i carrossats a l'interior. Tot plegat permetrà que la companyia augmenti la seva capacitat operativa. La inauguració d'aquesta nova nau suposa una consolidació de la importància estratègica del sector logístic a la nostra ciutat. Actualment hi ha 255 empreses de l'àmbit del transport i la logística que cotitzen al Prat. Això suposa el 14% del total d'empreses de la nostra ciutat. L'aposta de SEUR pel Prat es referma també amb la creació de 20 nous llocs de feina per aquesta nau a la qual hi treballaran un total de 365 treballadors entre propis i col·laboradors. En aquest sentit el consistori valora positivament l'increment d'ofertes laborals, però assegura que cal garantir la qualitat dels nous llocs de feina. SEUR ha invertit 3 milions d'euros en aquesta nova nau que es converteix en una de les peces clau de la companyia. L'any 217 SEUR va facturar 660 milions d'euros i va assolir els 370MIL enviaments diaris arreu de 230 països.