La pista d'Atletisme del Sagnier ha acollit l'acte central de les jornades de la Discapacitat. Es tracta d'una iniciativa que al llarg de dues setmanes promou la tasca de les entitats i col·lectius de persones amb discapacitat al nostre municipi. La Fundació Rubricatus ha oganitzat l'acte central, la jornada de la diversitat dividida en dues parts. La primera, dedicada a les entitats pratenques ha servit per crear relacions personals entre els i les usuàries dels diferents serveis...La segona, oberta a tota la ciutadania, ha servit per visibilitzar la tasca que duen a terme les entitats i els reptes que afronta el col·lectiu de persones amb discapacitat al seu dia a dia. La jornada de la diversitat ja fa 4 anys que se celebra. Enguany, com a novetat, aquest acte s'ha sumat a la resta d'activitats entorn les persones discapacitades que organitza l'Ajuntament del Prat. Margarita García és Tinenta d'Alcalde d'Acció Social. A les Jornades de la diversitat hi ha participat les entitats de la cituat que treballen en l'àmbit de les persones de la discapacitat, per tal de reivindicar la tasca que s'hi realitza. Amb una sessió de Disco especial amb el concert de La Banda Ton Pare i djs al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa. podeu consultar tota la informació sobre les entitats que treballen en l'àmbit de la discapacitat al web que apareix en pantalla