La seu d'ERC al Prat ha estat l'escenari de la xerrada Feminisme i polítiques d'igualtat de gènere al Prat, a càrrec de la sociòloga i  Assessora Tècnica d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Sílvia Cassola. Una trobada on s'ha analitzat la situació actual a nivell polític, econòmic i social de les dones i les eines que aporta el feminisme per poder aconseguir la igualtat de gènere. Cassola ha assegurat que davant l'augment d'agressions masclistes cal que l'administració s'impliqui de forma activa. Amb aquesta xerrada esquerra vol visibilitzar la necessitat de fer front a les actituds masclistes que governen la nostra societat. Jordi Ibern, candidat a l'alcaldia de la formació independentista al Prat assegura que cal assumir la consciència feminista per poder fer polítiques igualitàries.La xerrada ha servit per debatre sobre les polítiques que s'han de dur a terme per aconseguir la igualtat efectiva entre els diferents gèneres i com des del municipalisme es pot liderar aquest canvi.