El Prat ha estat seu del Campionat d'Europa júnior de Pentatló Modern. Les instal•lacions del Fondo d'en Peixo, Sagnier i l'Open Sports Club han acollit les diferents proves d'aquest campionat de pentatló. El pentatló modern és una disciplina esportiva que combina cinc esports totalment diferents entre ells: natació, esgrima, hípica i la combinada entre atletisme i tir de precisió amb pistola làser, el làser Run.  La piscina del Fondo d'en Peixo ha estat l'escenari de la prova de natació, el pavelló cobert del Sagneir ha acollit la competició d'esgrima, la hípica s'ha fet les instal•lacions del complex Open Sports Club i, finalment, la combinada làser Run s'ha dut a terme a la pista d'atletisme Moisés Llopart del Sagnier.  En aquest campionat han competit 17 delegacions de països diferents, el que representa en volum d'esportistes i tècnics acompanyats prop d'un centenar participants.