El Parc Nou ha estat l’escenari d’una exhibició de “Street Work out” al nou espai adaptat, presentat a principis de juny per a la pràctica de la també coneguda com a cal•listènia. La finalitat d'aquest acte, on han participat vora 30 persones, ha estat afavorir i fomentar la pràctica d’aquesta modalitat i, generalment, de l’esport a l’aire lliure. Una trobada que ha comptat amb la col•laboració de l'Ajuntament, que reafirma la seva clara aposta per la diversitat esportiva. L’Street Work out és una disciplina socioesportiva que consisteix en entrenar al carrer, habitualment en parcs i espais públics, fen servir el propi cos i qualsevol objecte de l'entorn. Actualment aquesta modalitat d’entrenament està de moda i molts ho consideren un estil de vida, caracteritzat per valors com la força, l'educació i el respecte.