Els castellers del Prat han fet història assolint, per primera vegada els castells de 7 pisos. Els de la camisa pota blava han descarregat, amb èxit i en el primer intent, el 3 de 7, el nou sostre de la colla pratenca. Aquesta nova fita s'ha aconseguit en el marc de la 4a Diada de la colla, per commemorar el quart aniversari dels pota blava, que s'ha celebrat a la  Plaça de la Vila i on han estat acompanyats pels Castellers de Sant Adrià del Besòs.  La diada ha començat forta amb aquest 3d7 en primera ronda. A la segona els pratencs han descarregat el 4 de 6 amb l'agulla i a la tercera ronda el 5 de 6. Els Castellers del Prat s'havien proposat una diada de màxims, i en la ronda de pilars, el protagonista ha tornat a ser un nou pilar de 5, quan tot just es compleix un any de la seva estrena. L'actuació pels pratencs ha acabat amb 4 pilars de 4 simultanis i l'estrena del pilar de 3 fet, en la seva totalitat, per la canalla de la colla. Per la seva banda, els Passadors de Sant Adrià, també han fet una bona actuació amb el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i dos intents desmuntats de la Torre de 6. La quarta Diada dels Castellers del Prat també ha estat una jornada reivindicativa. La colla pratenca ha volgut mostrar el seu compromís amb la celebració del Dia de l'Alliberament Sexual i de Gènere amb la lectura d'un manifest en suport al Col•lectiu LGTBI+ i s'han alçat dos pilars de 4 d'inici de la diada reivindicatius amb les banderes LGTBI+ i la del col•lectiu transsexual.  Els castellers del Prat han fet història assolint, per primera vegada els castells de 7 pisos. Els de la camisa pota blava han descarregat, amb èxit i en el primer intent, el 3 de 7, el nou sostre de la colla pratenca. Aquesta nova fita s'ha aconseguit en el marc de la 4a Diada de la colla, per commemorar el quart aniversari dels pota blava, que s'ha celebrat a la  Plaça de la Vila i on han estat acompanyats pels Castellers de Sant Adrià del Besòs.  La diada ha començat forta amb aquest 3d7 en primera ronda. A la segona els pratencs han descarregat el 4 de 6 amb l'agulla i a la tercera ronda el 5 de 6. Els Castellers del Prat s'havien proposat una diada de màxims, i en la ronda de pilars, el protagonista ha tornat a ser un nou pilar de 5, quan tot just es compleix un any de la seva estrena. L'actuació pels pratencs ha acabat amb 4 pilars de 4 simultanis i l'estrena del pilar de 3 fet, en la seva totalitat, per la canalla de la colla. Per la seva banda, els Passadors de Sant Adrià, també han fet una bona actuació amb el 3 de 6, el 3 de 6 amb agulla i dos intents desmuntats de la Torre de 6. La quarta Diada dels Castellers del Prat també ha estat una jornada reivindicativa. La colla pratenca ha volgut mostrar el seu compromís amb la celebració del Dia de l'Alliberament Sexual i de Gènere amb la lectura d'un manifest en suport al Col•lectiu LGTBI+ i s'han alçat dos pilars de 4 d'inici de la diada reivindicatius amb les banderes LGTBI+ i la del col•lectiu transsexual.