L'Escola d'Estiu ha fet balanç del programa interseccions que crea sinèrgies entre l'educació, la cultura i la comunitat. Prop de 200 persones de l'àmbit educatiu i cultural entre tècnics, professorat i entitats han assistit a la jornada celebrada aquest matí a l'Escola Jaume Balmes per posar en comú les experiències del primer any d'aquest programa municipal. Aquest és el segon any que se celebra l'Escola d'Estiu, enguany amb la vista posada en el programa Interseccions. La jornada d'avui és la primera d'aquesta iniciativa que aplega la comunitat educativa i cultural del Prat en diverses activitats al llarg de l'estiu. l'Interseccions és un programa que enguany s'ha desplegat a la nostra ciutat amb activitats que fomenten que l'alumnat s'apropi a la cultura i conegui el seu entorn comunitari. En aquest sentit des de l'Ajuntament es valora molt positivament el programa interseccions per ser una Iniciativa que posa el focus en la capacitat de generar sinèrgies entre els diferents actors que hi prenen part. Tanmateix des de la Generalitat s'ha definit el programa Interseccions com un model de futur que es pot exportar a d'altres indrets de Catalunya. La Jornada ha servit també per presentar experiències dels diferents agents culturals i educatius que han intervingut al llarg de tot l'any en el desplegament del programa Interseccions. El proper curs el programa amplia horitzons amb diferents accions.