Les pistes de tennis de l'Acadèmia Sánchez Casal han estat l'escenari de la cloenda del curs de tennis per a persones amb discapacitat que organitza per sisè any consecutiu a l'Acadèmia la Fundació Emilio Sánchez Vicario i la Fundació Mapfre amb la col•labora de les regidories d'Esports i Acció Social.  Els més de 20 alumnes que han participat enguany han clausurat el curs amb un clínic, un entrenament d'exhibició on els nois i noies han mostrat tot el que han après durant aquest any.  Durant aquests sis anys han passat prop de 280 alumnes i en molts casos participants procedents del Prat i que han fet del tennis, una molt bona oportunitat de descobrir una disciplina esportiva diferent i enriquidora.  La cloenda del curs de tennis d'enguany ha coincidit amb el tret d'inici d'una altra iniciativa solidària de la Fundació i l'Acadèmia, l'inici del Torneig Casper Tour. Una competició en homenatge a un ex alumne de l'Acadèmia, víctima de càncer. Precisament el torneig ha servit per recollir fons per la investigació del càncer infantil.