Les 3 piscines dels equipaments del Sagnier, Estruch i Fondo d'en Peixo han participat, un any més, en una nova edició del Mulla't per l'Esclerosis Múltiple. Una jornada que té la finalitat de conscienciar sobre els recursos que necessita aquesta malaltia crònica del sistema nerviós central que afecta les neurones del cervell, perden parcial o totalment la seva capacitat de transmissió, causant els símptomes típics d'adormiment, pessigolleig, espasmes, paràlisi, fatiga i alteracions en la vista. Durant la matinal els usuaris i usuàries dels equipaments han col•laborat en aquesta iniciativa solidària mullant-se, fent metres a les piscines i formant part del salt del Mulla't simultani que s'ha dut a terme a les 12 del migdia a tot el territori català. Cal destacar, que en aquesta nova edició han participat més de 600 piscines catalanes.