El club d'Aikido pratenc Katalonia Sakura Grup juntament amb l'Associació Proyecto Pol, que treballa per la investigació mèdica de la malaltia Hiperglicinèmia no cetòsica, han organitzat una jornada lúdica i solidària a la pista d'atletisme Moisés Llopart del Sagnier. En aquesta trobada han col•laborat diverses entitats esportives, entre elles algunes pratenques, que han fet un taller relacionat amb la seva disciplina esportiva com per exemple futbol amb l'Atlètic Prat Delta i l'AE Prat, taller d'esgrima històrica, Aikido per part del club pratenc i LudoSport, un esport de combat en el qual es posa en pràctica les set formes de combat de "Star Wars" utilitzant representacions d'espases làsers. Una trobada que ha tingut dues finalitats, per una banda recaptar fons, per la investigació i millora de la qualitat de vida dels malalts i familiars de malalts de la hiperglicinèmia no cetòsica, i per l'altre, donar a conèixer la malaltia, el cas de Pol i el treball que fa l'Associació. Cal destacar que Pol és un dels cinc nens a Espanya que la pateixen.