Roda la pilota al Municipal Sagnier. S'han acabat les vacances i l'Associació Esportiva Prat ha començat la pretemporada. Seran gairebé cinc setmanes de preparació del que serà la nova temporada, la 2018-2019 a la tercera divisió.  El primer entrenament a la gespa artificial delo Sagnier ha servit de primera presa de contacte del nou equi, nou en gairebé tots els sentits. La nova AE Prat, dissenyada per la nova secretaria tècnica del club i cos tècnic, és un equip molt canviat respecte la passada temporada, s'han fet, fins al moment, 13 fitxatges, 6 renovacions i dues incorporacions procedents del filial, reforços en totes les línies del camp. L'AE Prat comença una pretemporada que no està tancada a l'espera de l'evolució de l'equip a la Copa CAtalunya. Precisament el primer compromís de pretemporada, no serà amistòs, serà la 1a ronda de la COpa davant l'Ascó al Sagnier, on s'aprofitarà també per fer la presentació de l'equip davant l'afició. Després els pratencs disputaran partits davant equips com el Cornellà, el Sabadell Nord, el Santboià o la Montañesa.