L’afició potablava ha pogut veure, per primera vegada en acció, a la nova Associació Esportiva Prat. Un nou Prat molt canviat respecte el de la passada temporada. El conjunt pratenc ha disputat al Sagnier el primer compromís d'aquesta pretemporada i ha aprofitat també per fer la presentació de la plantilla per aquest nou curs. Un per un els membres del cos tècnic i jugadors del primer equip, des dels nous fitxatges fins als jugadors més consolidats, han sortit a la gespa i han estat ovacionats per una afició que ha omplert les graderies del Sagnier. Una plantilla amb moltes cares noves, la secretaria tècnica ha fet 15 incorporacions i 6 renovacions i enguany tindrà com a capitans a Fede Bessone, Ricarte, Putxi i Padilla. Un cop finalitzada la presentació, l’equip pratenc ha disputat el primer partit de pretemporada, que enguany ha estat oficial, la primera ronda de la Copa Catalunya contra l’Ascó al Sagnier. Un primer compromís on l'equip ha notat la falta d'adaptació i que ha perdut als penals després d'empatar a 1 al finals dels 90 minuts. El Prat s'ha avançat al marcador amb el gol de Ricarte i no ha estat fins als darrers instants que l'Ascó ha aconseguit l'empat final. Després a la tanda de penals els tarragonins s'han imposat per 4 a 2, són els que passen a la segona ronda de la Copa i deixen fora als pratencs.