Ha arrencat una nova temporada al grup cinquè de TErcera Divisió, un nou curs, el 2018-2019, que promet tornar a ser molt igualat.  L'AE Prat ha engegat el campionat de manera positiva amb dues victòries i un empat en les tres primeres jornades de lliga disputades. Un punt al camp del Sant Andreu i victòries a casa amb l'Horta i a domicili contra l'Europa.  Una nova AE Prat amb moltes cares noves, 13 nous fitxatges, dues incorporacions que arriben des del filial pratenc i 6 renovacions respecte la temporada passada. Tot i aquests canvis importants, l'equip s'està mostrant cohesionat.  L'AE Prat busca tornar a ser un equip competititiu i rival a batre per la lluita per les posicions de playoff en una Tercera Divisió que tonrarà a ser una de les més igualades dels darrers anys.  Amb els 7 punts sumats en les tres primeres jonrades de lliga, el Prat se sitúa colíder a la taula empatat amb Pobla de Mafumet i Sant Andreu.