Un any més l'Associació Esportiva Prat ha organitzat dos duels amistosos, per celebrar el tradicional torneig Rodolfo Mijoler i el IX memorial José Durán, en aquesta ocasió disputats contra el Vila-real CF com a equip convidat.  Per una banda, l' Asociación Española contra la Muerta Súbita juntament amb la col•laboració de l'AE Prat pretén difondre la importància de la cardioprotecció de les instal•lacions esportives a través d'aquest homenatge, a José Durán ex jugador de l'equip pratenc, on s'han enfrontat l'AE Prat i el Vila-real en categoria cadet. Per un altre costat, s'ha disputat un segon partit on s'han enfrontat l'AE Prat contra el Vila-real en categoria infantil, en memòria de Rodolfo Mijoler germà de l'expresident del club, Luis Mijoler.  Un acte que ha servit als equips de futbol base de l'Associació Esportiva Prat per preparar-se de cara a la nova temporada i per donar així el tret de sortida a la competició.  Un homenatge on finalment el cadet del conjunt potablava s'ha proclamat campió del IX Memorial José Durán per 1 gol a 0 i pel que fa a l'infantil de l'equip visitant ha derrotat als blancs i blaus per 1 gol a 3 fent-se així, amb el trofeu del Torneig Rodolfo Mijoler.