Els equips pratencs del grup tercer de Segona Catalana han arrencat  la temporada  amb  novetats. Des del camp del Sagnier, l'Associació Esportiva Prat B, que juga en aquesta categoria per segon any consecutiu, ha renovat bona part de la plantilla incorporant 4 jugadors de l'equip juvenil i 3 jugadors de categories similars o de primer any. Per la seva banda, el primer equip de l'Atlètic Prat Delta, que va acabar el curs passat amb bons resultats en els últims partits, compta amb Xavi Vila com a nou entrenador per aquesta 3a temporada a la categoria. Els dos equips tenen clar quins són els seus objectius per aquesta temporada: el Filial de l'AE Prat busca reforçar el joc en equip i treballar el sentiment de pertinença per pujar jugadors al primer equip del club; mentre que l'Atlètic Prat Delta lluitarà per mantenir-se a la categoria amb el bon ritme que va adquirir al final de la temporada passada. El nou curs està sent complicat per l'AE Prat B, que encara no ha pogut puntuar en les dues primeres jornades i ha vist com ha perdut el seu entrenador en aquest tram inicial de la temporada. D'altra banda, l'At Prat Delta ha sumat un empat i una victòries en les dues primeres jornades.