Els Vikings Volei Prat han donat el tret de sortida a la nova temporada amb la primera edició del Torneig de vòlei pista 6x6. Durant tot el dia, prop de 90 jugadors i jugadores han omplert de salts, passades i punts les pistes el pavelló Julio Méndez, en una jornada que ha nascut per donar més visibilitat a l'esport del voleibol dins la ciutat. El torneig de modalitat mixta ha comptat amb una primera fase eliminatòria al matí on els 12 equips provinents, en gran part, dels conjunts del club, però també d'arreu de l'entorn metropolità, han competit en 2 grups de 6. Ja a la tarda han dividit els equips en grups de 8 i 4 per encarar la classificació final. Amb prop de 170 membres al club, els Vikings Volei Prat, encaren així una  nova temporada 2018-2019 amb optimisme i amb voluntat de seguir fomentant els equips base i mantenir les categories dels grups sènior masculins i femenins.